Konami обяви PES 2015 за PS4 и Xbox One

Pinterest LinkedIn +

PES 2015 ще излезе за PlayStation 4, Xbox One и още няколко платформи през есента и зимата на 2014 година, обяви Konami.

Играта се разработва от основния PES Productions екип в Токио и наскоро сформираното помощно студио в Уиндзор и ще бъде първата, използваща пълните възможности на технологията на Kojima Fox Engine, която захранва и последните Metal Gear игри.

PES 2015 ще предложи на играчите адаптивен терен, така че да контролират условията, при които ще се провеждат мачовете, ще включва над 1000 играчи и подобно на FIFA ще бъде актуализирана всяка седмица, отразявайки трансферите и промените в основните състави на отборите от реалния свят.

Данните на играчите също ще се обновяват на базата на представянето им всяка седмица. Тези актуализации ще бъдат приложени в онлайн режимите на игра и ще могат да се спират и пускат по желание в сингълплеър.

За разлика от FIFA Ultimate Team, новият MyClub, идващ на мястото на Master League Online, ще позволява на играчите да си купуват играчи директно, а не в пакети от виртуални карти.

Сподели.