Компилация - Super Summer Hits 2005

Pinterest LinkedIn +

На музикалния пазар излезе най-новата компилация от летни хитове “Supper Summer Hits 2005”. Съдържанието й от 20 парчета е проект за ужасно забавно лято – не само заради участието на Benassi Brothers и In Grid, но и заради новите попълнения - Morandi, Soca Gang, Alex Gaudino.

“Every Single Day” е вторият сингъл от втория албум на братовчедите Бени и Али Бенаси, свързани с проекта “Бенаси Брадърс”. Най-обещаващото в “Every Single Day” е невероятната запомняща се мелодия, с която парчето би могло да се превърне скоро в един от най-харесваните клубни хитове. Сингълът съдържа заразителен и повтарящ се много пъти рефрен. Вокалистка на “Every Single Day” е очарователната Дани. Тя е една от най-добрите вокалистки, с които Benassi Brothers работят. Рефренът е подобен на хита на лято`04 “Hit My Heart” – карайки те да скочиш и да започнеш да танцуваш.

Като изненада в компилацията се откроява новият сингъл на  In Grid – “Mama Mia”. Това е първият сингъл от новия албум на италианката – “Voila”, който ще бъде завършен през есента. “Mama Mia” има версии - на английски и на френски език, но точно в тази компилация е включен английският вариант.

Настъплението на румънската музика е почетено и в “Supper Summer Hits 2005”. В компилацията влиза парчето “Love Me” на румънския проект Morandi. Песента е записана през 2004г. Моранди всъщност са двамата приятели Мариус Мога (един от най-успешните румънски продуценти, композитори и изпълнители) и Андрей Ропцеа-Ранди (той е от екипа на една от най-големите румънски музикални компании Sunrise Records). Песента е създадена с т.нар. “Ефект на преобърнатите вокали”, което обяснява интересния саунд. Моранди са номинирани три пъти на Румънските MTV музикални награди за 2005 г., където са разглеждани като една от най-добрите румънски групи в момента.
 
В “Supper Summer Hits 2005” няма как да бъде пропуснато и изпълнението на Soca Gang – “Chacaron”. С атрактивния видеоклип и нетрадиционното звучене, холандците от Soca Gang са направили парче, което определено въздейства още при първото му чуване.

Компилацията съдържа и украинско присъствие – на сестрите Анна и Ангелина Завалски, с проекта им “Алиби”. Парчето се нарича “От нищо” (“From Scratch”). През 2004г. излезе вторият албум на Алиби “От нищо” (From Scratch). Сестрите пишат и композират всички свои песни заедно с композитора, аранжор и продуцент М. Некрасов. Видеоклипът на “От нищо” ("From Scratch") увеличи популярността на Алиби.

За разнообразието на компилацията съдействат още парчетата на Dr.Kucho, J Wess, DJ Ross, Wickit и др.

“Supper Summer Hits 2005” се издава във формат CD/MC от ToCo International/Ka Music+

Сподели.