Комик се превърна в сензация докато чете фалшиви книги в метрото

Pinterest LinkedIn +

Ако се чудите как да привлечете погледите към себе си, то метрото вероятно е най-подходящото място, тъй като стотици хиляди души се качват на него ежедневно. Друг е въпросът с какво искате да впечатлите аудиторията около себе си. Комикът Скот Роговски решава да почете малко, возейки се в метрото. Заглавията, които той избира обаче, са меко казани абсурдни... Но всъщност и доста фалшиви. Идеята на Роговски е да провери каква би била реакцията на хората около него, щом прочетат провокативното заглавие на четивото. Като например 10 000 Dick Picks, Hiding Your Erection From God и др. под. Резултатът е, че някои не могат да повярват на очите си, други снимат с телефоните си, а трети не могат да сдържат смеха си. Видеото събра лесно над един милион гледания, а в коментарите към него потребители споделят, че искат да видят още подобни изпълнения от комика. Каква ли била вашата реакция, ако се натъкнете на някого с такава книга, без да знаете, че това е просто скрита камера и шега?

Ако се чудите как да привлечете погледите към себе си, то метрото вероятно е най-подходящото място, тъй като стотици хиляди души се качват на него ежедневно. Друг е въпросът с какво искате да впечатлите аудиторията около себе си.
Комикът Скот Роговски решава да почете малко, возейки се в метрото. Заглавията, които той избира обаче, са меко казани абсурдни... Но всъщност и доста фалшиви. Идеята на Роговски е да провери каква би била реакцията на хората около него, щом прочетат провокативното заглавие на четивото. Като например 10 000 Dick Picks, Hiding Your Erection From God и др. под.
Резултатът е, че някои не могат да повярват на очите си, други снимат с телефоните си, а трети не могат да сдържат смеха си.
Видеото събра лесно над един милион гледания, а в коментарите към него потребители споделят, че искат да видят още подобни изпълнения от комика. Каква ли била вашата реакция, ако се натъкнете на някого с такава книга, без да знаете, че това е просто скрита камера и шега?

Сподели.