"Колело от сънища" на Група Сафо с промоция Фен ТВ

Pinterest LinkedIn +

Тази събота, 5.02., от 15.00 часа, Фен ТВ ще излъчи промоцията на дебютния албум на група Сафо - “Колело от сънища”. Събитието се състоя през лято’2004, (в ”София ленд”), когато музикантите вече имаха зад гърба си титлата "Група на годината", дадена им от БГ радио.

Албумът стана пазарен факт на 21.06. и включва 11 песни. Със стихове в проекта участват Влади Ампов-Графа, Димо от PIF и Стефан Вълдобрев. Аранжиментите са 100 % творение на Сафо, а основният текстописец е фронтменът Владо Михайлов.

В промоцията на “Колело от сънища” са включени само парчетата излизали като сингли в родния ефир – извадилото ги от анонимност “Пустинна земя”, “Бял балон”, “Цветна стая’, “Открадната жена” и “Не мога да забравя”.

Сред страничните ефекти по заснемането на промоцията се отличават студийното качество, с което бандата свири на живо, великолепният, чист вокал на Владо, плюс тълпа от тинейджърки на ръба на разума за бекграунд.

Очаквайте повторение на промото на “Колело от сънища” тази неделя /6.02./ от 19.00 часа и сряда /9.02/ от 15.00 часа, само по Фен ТВ.

Инфо: Фен ТВ
Сподели.