Колекция раници и чанти Dakine – за пътешественика у вас

Google+ Pinterest LinkedIn +

Независимо дали пътят ще ви отведе високо в планината или просто до офиса.

Зимата идва. Феновете на планинския туризъм, ските и сноуборда със сигурност вече нямат търпение да падне по-солидна снежна покривка, за да се отправят на походи и да се впуснат в спортни забавления.

Преди обаче да го направите, със сигурност е добра идея да обърнете внимание на съответната екипировка. А откъде е най-добре да започнете? От вярната раница, в която може да съхраните всичко най-важно за предстоящия път на открито!
Всъщност зимата е само една от причините да хвърлите око на страхотната селекция от раници и чанти Dakine (цена от 29 до 255 лв.)

Ако сте решили да подновите гардероба си за зимния сезон или изобщо се нуждаете от нова раница или удобна чанта, едва ли има по-добро място да започнете търсенето от тази колекция на известната американска компания.

За незапознатите – първо се засрамете, че не сте чували марката, а след това запомнете, че това е компания, специализирана в производството на спортни стоки и екипировка за туризъм, ски, сърф, сноуборд, скейтборд и др. Сред известните спортисти, избрали да ползват продуктите на Dakine, са скиорът Крис Бенхетлер и сноубордистът Луиф Паради.
В каталога към момента има повече от 30 предложения, вариращи по размери, предназначение и цена. Така например Dakine Apex S13 е страхотна раница със специални каиши за придържане на скейтборд и водонепромокаеми външни джобове. Ако пък търсите нещо съвсем леко и удобно, едва ли може да сбъркате с добре познатата чантичка за кръста Dakine Classic Hip – Rasta.

На свой ред Dakine Women’s Mission-Panorama е специално създадена за дами раница, която има отделения за всичко най-необходимо за една жена, когато е навън – лаптоп, слънчеви очила и дамска чантичка.

Шегата настрана, всички модели са с чудесен дизайн, страхотни разцветки, стабилна изработка и множество отделения, предназначени за пренасянето на най-различни аксесоари – лаптопи, ски очила, мобилни телефони и др.
Хубавото е, че разнообразието на моделите е огромно и всеки може да открие "своята" раница или чанта или пък да се захласне по модел, който дори не е подозирал, че иска.

Някои от раниците са за истински професионалисти, които добре познават природата и държат да имат на гърба си удобна и здрава раница, която същевременно е достатъчно голяма. Други са любители на екстремните спортове и предпочитат да намерят начин лесно да пренасят своя сноуборд или скейтборд.

Сред моделите има и ежедневни чанти, които спокойно може да ползвате, пътувайки до офиса, докато на гърба ви кротичко почива таблетът или лаптопът ви. Разглеждайки наличните модели, ще откриете и такива, предназначени специално за малчугани.
Изборът на раница е сериозна задача, защото никой не би рискувал да си купи такава, която може като нищо да ви остави на средата на пътя и не само да затрудни придвижването ви, но и да се окаже причина за счупване на скъпа техника или аксесоари, които носите. Затова не правете компромиси, когато пазарувате подобна екипировка. Както гърбът ви, така и вещите ви заслужават най-доброто.

Купи раници и чанти Dakine ТУК

Сподели.