Коледен соул за душата - Рут Колева събира приятели на 25 декември в Sofia Live Club

Pinterest LinkedIn +

Тази Коледа ще събере всички почитатели на Рут Колева в Sofia Live Club. На 25 декември в 22:00 часа гостите на клуба ще се потопят в магичната атмосфера на музиката, която подготвят специално за случая Рут и приятелите й, участници в празничния концерт.

Това са: Филип Александров (клавишни), Теодор Иванов (барабани), Елена Ангелова (перкусии), Симеон Петрунов (бас), Ралица Николова и Волен Милчев (беквокали), Денис Попстоев (саксофон).

Специални гости на вечерта ще бъдат Криста и Рейчъл Роу, с които Рут ще изпълни известната коледна песен от 50-те години на XX век Santa Baby, която към днешна дата има десетки версии, интерпретирани от едни от най-големите имена на световната сцена. Освен нея трите дами подготвят и още няколко коледни подаръка, които ще изпълнят заедно.

Тематични коледни композиции, различна обстановка и вълшебно усещане от споделения празник ще са запазеният знак на предстоящата Коледа в Sofia Live Club. Билетите за събитието вече са в предварителна продажба в мрежата на Eventim.

Сподели.