Кой наруши правилата за "благоприличие" на Грами 2013? (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че от CBS помолиха лично всички участници и гости на церемонията за връчване на годишните награди Грами да се явят в прилично облекло, все пак се намериха звезди, които не пожелаха да се съобразят с молбата на медията, излъчила шоуто на живо.

В групата на "бунтовничките" този път се отличиха три звезди, които не устояха на изкушението да покажат съблазнителните си форми, оказали се толкова притеснителни за телевизията.

Първа в списъка се нарежда латино дивата и актриса Дженифър Лопес, която не за пръв път скандализира с външния си вид на официално събитие. Лопес се появи с дълга черна рокля на Версаче, която, в пълен разрез с изискванията на CBS, щедро разкриваше лявото рамо и десния крак на Джей Ло до линията на бикините.

Освен че показа повече плът от допустимото, асиметричната рокля много напомни за тоалета, с който Анджелина Джоли се появи на церемонията на Оскарите през 2012 г. и влезе в десетката на най-големите модни гафове на века според допитване на Central Contact - не толкова заради дизайна, колкото заради неестественото позиране с голия крак напред.

Кати Пери също привлече погледите на зрителите на Грами 2013 с разкошното деколте на тоалета си от Гучи, а Кели Роланд показа плът под полупрозрачната рокля от Джорджес Сакре.

Шок с външния си вид предизвика и младата звезда Адел, която се появи в тоалет, коментиран от феновете й в социалните мрежи като "бабешки".

Покрай гореспоменатите хубавици не останаха незабелязани и Риана, Тейлър Суифт, Никол Кидман, Бионсе и други, които също демонстрираха ефектни тоалети.


Сподели.