Когато падне мрак 3D (The Darkest Hour)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2011, 89 мин. Режисьор: Крис Горак. Сценаристи: Джон Спейтс, Лесли Боем. С участието на: Емил Хирш, Оливиа Трилби, Макс Мингела, Рейчъл Тейлър, Джоел Кайнаман. Ужаси, Фантастика, Трилър.

За филма:

След като доказа, че мащабността на американските продукции е постижима и в Русия, а отделно от това бързо превзе и Холивуд, режисьорът Тимур Бекмамбетов ("Нощна стража", "Дневна стража", "Ирония на съдбата 2") влиза в ролята на продуцент на един не по-малко амбициозен проект.

"Когато падне мрак" определено е зрелищен филм, който впечатлява със специални ефекти, в чието създаване вероятно е вложена голяма част от 44-мултимилионния бюджет.

Това, което отличава лентата от останалите апокалиптични трилъри с нашествия на извънземни, е фактът че действието се развива в Русия. Режисьор на филма е Крис Горак. Той успя да привлече внимание още с дебютния си "Right at Your Door", който му донесе отличие на фестивала в Сънданс преди пет години. Главните роли в мащабната 3D продукция са поверени на Емил Хирш ("Милк"), Оливиа Трилби ("Ню Йорк, обичам те") и Рейчъл Тейлър ("Трансформърс").

Историята:

"Когато падне мрак" събира петима млади чужденци в руската столица. Всеки от тях е отишъл в Москва с различна цел, но изненадващо се оказват принудени да се обединят, за да оцелеят след като извънземна раса напада Земята.


Сподели.