Knomo Huntley Weekender Bag – задължителният аксесоар на модерната жена

Google+ Pinterest LinkedIn +

Срещата между мода и технологии не е нещо ново – това на практика е целият бизнес модел на Apple. Няма причина да вредите на стила си, ако искате да имате най-доброто от света на джаджите.

Хай-тек продуктите рядко поставят модата на първо място, а функционалността – на второ. В повечето случаи това е добра идея, но от време на време ни попада някой толкова стилен аксесоар, че няма как да не го споделим с вас.

И преди сме ви показвали нестандартни кейсове или удобни чанти, в които можете да пренасяте високотехнологичните си играчки. А какво ще кажете за нестандартни чанти за джаджи? Представяме ви модната икона Knomo Huntley Weekender Bag (цена 199 лв., намалена от 499 лв.) – чанта, в която стремежът към уникален стил безапелационно е с предимство, а съдържанието идва след това.

Knomo Huntley Weekender Bag

На пръв поглед това изобщо не е аксесоар, който бихте свързали с технологии – луксозна и шикозна, направена от текстил, специален водонепропускаем материал и кожа, тя би била съвсем на място на модно ревю или в гъзарски бар. Не го споменахме направо, защото можете сами да се досетите, но чантата е предназначена за жени. Предлага се в две разцветки – червено-черна и тъмносиня.

Въпреки външния си вид, чантата е напълно способна да отговори на всичките ви нужди при пренасянето на техника – вътрешното отделение е специално подсилено, за да предпазва сложения вътре лаптоп от удари. Има и отделение за таблет, затварящо се с цип. Най-удобно побира преносими компютри с размер до 15,4 инча. Трудно ще намерите по-удачно съчетание от стил и издръжливост.

Knomo Huntley Weekender Bag

Разбира се, удобството също е важно. В това отношение Knomo Huntley Weekender също няма да ви разочарова – като цяло чантата е лека и практична, дори при продължително носене. Може да се носи по няколко начина – с дръжки, с презрамка (ненужните части могат да се махат), върху друга чанта… Празна тежи малко под един килограм.

Най-интересното е, че всяка Knomo чанта има уникален код, който можете да регистрирате на сайта на компанията. Така, ако я загубите, можете да проверите дали някой не я е намерил. Как точно работи цялата схема, е трудно да се каже, но допълнителната грижа за клиента прави добро впечатление.

За повечето техничари модният изглед може да е излишен, но няма причина съвременната жена-професионалист да прави компромиси със стила си. Комбинирайте това с удобство и практичност и се получава предложение, което е трудно да подминете.

Купи Knomo Huntley Weekender Bag червено-черна ТУК

Купи Knomo Huntley Weekender Bag тъмносиня ТУK

Сподели.