Ключови тенденции в ароматите за мъже

Pinterest LinkedIn +

Вижте кои са тенденциите сред мъжките аромати, които заслужават вашето внимание

Парфюмните тенденции са по-трудно забележими, но не по-малко важни от модните. Ароматите вдъхновяват, те умеят да повдигат настроението, повишават самоувереността и впечатляват околните. Не се оставяйте в комфортната си зона, където цари еднообразието от един парфюм години наред. Вижте кои са тенденциите сред мъжките аромати, които заслужават вашето внимание.

Подправки

От прохладен кардамон и пикантен джинджифил до черен пипер и лют червен пипер - подправките са навсякъде този сезон. Те все повече отместват добре познатите гурме аромати, които до момента бяха на върха на пазара. Тази категория може да се раздели на пикантни (розов пипер, кардамон и джинджифил) и люти (индийско орехче, шафран, канела и карамфил) подправки. Всички те са едновременно топли и уютни, но и секси, точно затова заемат главна позиция сред най-предпочитаните ухания.

Шафран

Точно както в модата, някои тенденции се завръщат. Шафранът е най-скъпата съставка в парфюмерията. Изключително елегантен и топъл, той най-често е мостът между свежите връхни нокти и по-дълготрайните базови нюанси. Ако харесвате аромати, които оставят впечатляващ спомен в отсрещния пол, определено трябва да тествате мъжки парфюми, с плътното ухание на шафран.

Аромати от 70-те

Акордите на пачули покорява сърцата отново с пълна сила. Ароматните билки и зелените нотки също. Всички те задружно бяха ключови за парфюмите през 70-те години на миналия век. За радост на техните почитатели, вече не са в графата “ретро клишета”. Търсете лайм, градински чай и дъбов мъх - те са част от тенденцията за дървесни и фужерни композиции, които внушават елегантност и увереност, носейки усещане за традиционни ценности и мъжественост.

Тъмен привкус

Тъмни, интензивни, чувствени и леко мистериозни. Те са посветени на нощните приключения. Черен пипер, тамян, кожа - пазете тези аромати за специални поводи, парти или за строго официални събития.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.