Клаудия Шифър пак ни изненада! Гола и бременна във Vogue

Pinterest LinkedIn +

Мотото "гола и бременна" си е като традиция за мнозина светски особи по света, но точно тази звезда определено успя да ни хване неподготвени.

Германският топмодел Клаудия Шифър (Claudia Schiffer), която е сред малцината имена в модния бранш, успели да съхранят благоприличното си реноме през годините, се появи в пълната си прелест на корицата на немския Vogue.

В него тя позира гола броени седмици преди раждането на третото си дете, плод на брака й с популярния режисьор Матю Вон (създател на "Шут в г*за", който и в момента можете да гледате по родните екрани).

Любопитно е, че това е рекордният 13 път, в който Клаудия дефилира на корицата на местното издание, а не е за пропускане и фактът, че автор на провокативния кадър е известният моден дизайнер Карл Лагерфелд.

Сесията пък е дело на не по-малко атрактивни имена като Елен фон Унверт, Франческо Кароцини, Ян Велтерс и др. По този начин красавицата се присъедини към редицата именити свои колежки, последвали примера на Деми Мур от далечната 1991 година, когато филмовата звезда даде начало на традицията с шокираща за онези времена гола поява на корицата на Vanity Fair...

Сподели.