Киро от ММ става водещ в немски гей канал

Pinterest LinkedIn +

В първите няколко издания на предаването Таймаут по ММ ще бъдат излъчени кадри от летните фестивали Roskilde (Дания) и Exit (Сърбия), a в качеството си на гости на първия брой на предаването ще бъдат датските суперзвезди The Raveonettes.

Освен всичко това зрителите ще имат възможността да видят водещия Киро преобразен като водещ от немски гей-канал в борба за правата на хомосексуалните меломани. Не на последно място ще бъде излъчена и забранена реклама на сандвичи с участието на почти разголената Парис Хилтън, както и специално допълнение към нея, което остава изненада.

През новия сезон предаването Таймаут ще обръща все повече и повече внимание на родното видеопроизводство. Ще бъдат излъчени всички клипове, които оставиха незабравима следа в класацията S-HIT видео, като ще бъдат представени и много нови предложения.

В следващите няколко предавания пък ще могат да бъдат видяни кадри от фестивала Exit, интервюта с фронтмена на Apocalyptica - Ейка Топинен, с Иън Браун, Санди Ривера и с Last Hope, взето минути преди участието им на една сцена с Agnostic Front.

 

Сподели.