БТК и Пулсар - 2 в 1 за българските геймъри

Pinterest LinkedIn +

От няколко дена БТК, заедно с фирма Пулсар, има ново предложение специално за хората, които имат нужда от бърз интернет не само за работа, но и за забавление – геймърите.

В периода до 30 септември всеки закупил един от пакетите БТК ADSL “Инсталирай сам” ще получи безплатно и стратегията в реално време Empire Earth II, изцяло преведена на български език.

"Това е едно от първите признания на сериозна фирма в България, че и хората, които се занимават с игри, заслужават да им се обърне сериозно внимание. Защото всеки геймър би потвърдил, че победата в екшъните, ролевите игри и стратегиите все повече зависи не само от личните умения, а и от обективните обстоятелства като качеството на Интернет връзката. Тъй като голяма част от игрите се развиват он-лайн в реално време, вече освен стабилна връзка трябва и бърза скорост. А факта, че към пакета се добавя и игра само на няколко месеца и то изцяло на български език, добавя тежест на събитието." - споделя Емил Вагенщайн от Пулсар.

Тази есен ще бъдат организирани и няколко турнира за Empire Earth II от Българска Федерация по Електронни спортове, с помощта на БТК и Пулсар. Състезанията ще се проведат в най-добрите клубове в България без такса за участие. Победителят от всеки регион ще има възможността да играе на националните финали през септември в гр. София заедно с победителите от другите региони, като разноските ще бъдат поети от организаторите. Освен неизбежната слава участниците ще получат и много награди.

“Този турнир дава равни възможности на играчи от цяла България да покажат на какво са способни. С БТК ADSL, игра на български и турнири във всички по-големи градове всеки желаещ може да  вземе участие в покоряването на нови светове. Това е голямо предизвикателство както за състезателите, така и за организаторите.” – сподели председателя на БФЕС Мартин “420” Кадинов. Повече информация за турнирите ще бъде обявена скоро.

Сподели.