Ким Кардашиян притеснена, че Kanye West може да се окаже гей

Pinterest LinkedIn +

Американската реалити звезда Ким Кардашиян, която очаква дете от рапъра Kanye West, е притеснена, че любимият й е прекалено близък с творческия директор на Givenchy - Рикардо Тиши, който не крие нетрадиционната си сексуална ориентация.

Според твърдения на таблоида In Touch бременната телевизионерка се страхува, че West е гей и поддържа хомосексуална връзка в Париж.

"Ким е полудяла. Ако се окаже, че Kanye има връзка с Рикардо, тя ще бъде дълбоко съкрушена - това ще бъде най-голямото разочарование в живота й", споделя близък до Кардашиян, цитиран от изданието.

Таблоидът отбелязва още, че почти по време на цялата бременност на Ким бащата на бебето е живял далече от нея, но близо до Рикардо - във френската столица. От своя страна дизайнерът наскоро си купи дом, който се намира на по-малко от половин миля разстояние от къщата на Kanye West в Ню Йорк.

По ирония на съдбата именно спряганият за любовник дизайнер е автор на роклята с флорални мотиви, с която Кардашиян наскоро се появи на едно от най-престижните модни събития на годината - бала Met Gala - и отнесе множество подигравки за външния си вид.

Унижението стана пълно, когато изданието Vogue включи в списъка на най-добре облечените звезди на бала Kanye West и изряза бременната му жена от снимката, на която двамата се държат за ръце, за да илюстрира добрия вкус за обличане на рапъра.

Сподели.