Killzone за Vita ще се казва Killzone: Mercenary, излиза догодина (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Втората игра от PlayStation ексклузивната FPS поредица Killzone, създадена специално за портативна конзола на Sony, а именно PlayStation Vita, е озаглавена Killzone: Mercenary и ще излезе на бял свят през 2013 г.

Тя се явява наследник на издадената през февруари 2011 г. Killzone 3, която получи много високи оценки от критиката (MetaScore 84/100), и отново се разработва от холандското студио Guerrilla Games –  филиал на Sony Computer Entertainment и производител на всичките досега издадени четири Killzone игри, в това число PSP ексклузивната Killzone: Liberation от 2006 г.

Mercenary ще се захранва от същата технология (енджин), на която е базирана и Killzone 3, но в допълнение на стандартния twin-stick контрол, навигацията й ще се ползва от touchpad функционалността на Vita.

"За пръв път в историята на Killzone можеш да се сражаваш заедно със силите на Helghast, както и със специалистите на ISA, поемайки мисии, които обикновените войници не биха, или не са способни", гласи описанието на Mercenary. Възнаграждението на играчите при успешно изпълнена мисия ще включва както пари, така и въоръжение.

Сподели.