Кийфър Съдърланд се завръща на малкия екран с нов сериал

Pinterest LinkedIn +

Британският актьор, продуцент и режисьор Кийфър Съдърланд (Kiefer Sutherland), чието име се свързва най-вече с превъплъщението му в Джак Бауер от хитовата ТВ поредица "24" (както и с това на баща му - Доналд Съдърланд), има две предстоящи кино продукции – трилърът The Reluctant Fundamentalist, който се снима в момента, и романтичната драма Fairytale of New York, чиято премиера е планирана за 2012 г., но ще може да бъде видян доста по-скоро на малкия екран в новия сериен филм от създателя на Heroes – Touch.

Пилотният сезон на поредицата, чиито главни действащи лица са 11-годишно нямо момче, способно да предвижда бъдещи събития, и неговият баща (К. Съдърланд), ще бъде излъчен от Fox през пролетта на 2012 година. Телевизионната компания е поръчала на Тим Кринг (Tim Kring), за когото Touch е първата ТВ продукция след финала на Heroes през 2010 г., заснемането на 13 епизода.

Актьорският състав на филма, описван от студиото като "необикновена и многопластова драма, в която научното се пресича с духовното", включва още ветерана Дани Глоувър, британската актриса Гугу Мбата-Роу и невръстния Дейвид Мазус, който прави своя актьорски дебют, влизайки в ролята на страдащия от аутизъм син на героя на Кийфър Съдърланд.

След финала на "24" през 2010 г., Кийфър Съдърланд почти постоянно е на снимачната площадка – той записа участие в последния филм на Ларс фон Триер - Melancholia, донесъл Златна палма от тазгодишното издание на кинофестивала в Кан на изпълнителката на главната роля – Кирстен Дънст, както и в уеб-поредицата The Confession, издадена по-рано тази година.

Сподели.