Киану Рийвс и John Wick си направиха страхотен майтап с 50 Shades of Grey (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Освен че през февруари 2017 г. очакваме премиерата на Fifty Shades Darker (50 нюанса по-тъмно), зимата носи и нещо далеч по-яко – втората част на John Wick с Киану Рийвс.

Последният трейлър на филма приканва киноманите да се впуснат в нещо, което е с още "няколко нюанса по-тъмно" (алюзията, разбира се, препраща към нашумялата еротична поредица "50 нюанса") и си прави страхотен майтап с нея.

В новия филм за Джон Уик можем да видим няколко екшън сцени, както и новия герой на Лоурънс Фишбърн – Кралят на Боуъри. Разбира се, уменията на Джон Уик са издигнати на съвсем ново ниво и това може да се види в момент, в който той е крайно изтерзан и покрит с рани. Все още не са разкрити други детайли около филма, но знаем, че Джон още веднъж ще бъде задължен да изпълни някакъв дълг, преди да успее да се пенсионира.

Враговете му няма да са по-малко от обикновено, даже напротив. Той ще бъде принуден да участва в смъртоносен план, за да свали от власт кръвожаден тартор на убийци. А ако убие и някой друг милиардер със страст към BDSM... Стискайте палци!

Сподели.