Kevin Spacey отново е злодеят в "Superman"

Pinterest LinkedIn +

Носителят на "Оскар" Кевин Спейси (Kevin Spacey) ще си обръсне отново главата, за да се завърне в следващия филм от поредицата "Superman" в ролята на злодея Лекс Лутър (Lex Luthor), предаде Variety.

Спейси ще застане срещу Супермен в предстоящия филм "Superman: The Man of Steel".  Само преди месец актьорът обяви намеренията си да приключи с киното за да се отдаде на другата си страст - театъра.

В продукцията се завръща и режисьорът на "Superman Returns" Браян Сингър (Bryan Singer), който ще работи върху лентата от следващата година. Преди това режисьорът ще трябва да довърши филма на Том Круз (Tom Cruise) "Valkyrie" и автобиографичната лента на Харви Милк (Harvey Milk) "The Mayor of Castro Street".

Майкъл Дохърти (Michael Dougherty) пък вече работи по сценария на "Superman: The Man of Steel", а премиерата на филма се очаква през 2009 г.

По неофициални данни се очаква в ролята на Супермен/Кенет Кларк да влезе отново актьорът Брандън Рут (Brandon Routh), а в ролята на Луис Лейн да се превъплъти Кейт Босуърт (Kate Bosworth).

 

Сподели.