Кевин Смит: Новият костюм на Батман не е като нищо, което сте виждали

Pinterest LinkedIn +

Batman vs. Superman е едно от най-очакваните заглавия не само за 2015 г., а и изобщо за следващите няколко години.

Първоначално Warner Bros. изненадаха феновете с новината, че продължението на Man of Steel (Човек от стомана) наистина ще изправи Batman и Superman един срещу друг.

След това пък беше хвърлена друга бомба с разкриването на новия Черен рицар - самия Бен Афлек (Ben Affleck), който отнесе доста критики и съмнения в способността му да се справи с подобна роля.

След като организира специално събитие, посветено на Batman vs. Superman, един от най-големите комикс фенове в Холивуд - Кевин Смит (Kevin Smith) - реши да успокои киноманите с малко задкулисна информация.

"Видях костюма на Batman. Дори нещо повече - видях снимка на Бен Афлек в костюма на Batman. Не искам да разкривам нищо, защото всичко зависи от Warner Bros., но ще ви кажа едно - веднага прегърнах Зак (Снайдър)", споделя Смит и пояснява: "Не е като нищо, което сте виждали досега. За фен на комиксите е просто революционно..."

Кевин дори споделя какво е вдъхновило новия дизайн на The Batsuit, но в интерес на запазване на тайната тази информация е скрита от обществото.

Въпреки всичко едва ли ще мине много време преди любопитните подробности да излязат наяве. Световната премиера на Batman vs. Superman е на 17 юли 2015 г.

Сподели.