Kenu Stance – поставете смартфона си на предна линия

Pinterest LinkedIn +

От геометрията знаем, че триъгълникът е най-устойчивата фигура, триколката – най-бързият велосипед, а трикракото столче – най-стабилното столче. Логически следва, че триножникът трябва да е най-важният аксесоар за всеки смартфон!

Добре, признаваме, че горната логика може би няма да издържи по-щателна проверка. Но от триподите действително има редица ползи – нека да видим някои от тях.

Да кажем, че сте в компания и искате да се снимате. Често срещано затруднение в тази ситуация е, че все някой трябва да бъде фотограф, съответно - извън снимката, съответно - прецакан. Това няма да е проблем с Kenu Stance (цена 59 лв.) - сгъваем алуминиев триножник за снимки и видео, съвместим с iPhone.

Тази джаджа има едно-единствено предназначение – да се закачи за вашия смартфон и да му позволи да застане в необичайни пози. Свързва се към Lightning конектора на iPhone и ви дава възможност да правите снимки без размазване от движение или видеоклипчета без вибрации и трептене на образа.

Kenu Stance

Телефонът, разбира се, се ползва и за други цели, освен за снимане, като тук Kenu Stance също може да ви бъде от полза. С него ще можете удобно да гледате филми или клипове в YouTube, или пък да проведете FaceTime разговор, без да се налага да го държите в ръка постоянно.

Неговата централна част - там, където се събират краката - позволява да въртите поставеното устройство практически във всяка позиция, за която можете да се сетите. Не е необходимо да държите поставката на крачетата й, можете да я ползвате като подпора.

Изработен е от солиден алуминий, така че няма опасност да грохне и да потроши смартфона. Освен това малко по-горе ви излъгахме – джаджата има и друго предназначение: може да се ползва и като отварачка за бутилки. Това е съвсем сериозно и доста яко.

Цялата джаджа е горе-долу с големината на запалка и тежи само 37 грама, така че няма да е проблем да я взимате навсякъде със себе си. Обикаляйте интересни места, снимайте на воля, а накрая си отворете една бира – ей това е животът!

Купи Kenu Stance ТУК


Сподели.