Кели Кларксън обвини бившия си продуцент в лъжа

Pinterest LinkedIn +

Американската поп изпълнителка Кели Кларксън (Kelly Clarkson) обвини в лъжа бившия си продуцент Клайв Дейвис (Clive Davis), който наскоро издаде автобиография.

Дейвис, който работи с певицата по третия й албум My December (2007), издаде книга с мемоари, в която твърди, че Кларксън е "ридала истерично" в неговия офис докато са дискутирали дали хитът Since U Been Gone трябва да бъде включен във въпросния албум.

Победителката от първия сезон American Idol (2002) отговори на нападките, разкривайки любопитни подробности около казуса с въпросната песен.

"Няма да допусна да бъда атакувана и злепоставяна пред феновете ми по такъв начин. Чувствам се наранена, но с годините се научих да се защитавам и да не се страхувам от никого - включително и от Клайв Дейвис", заявява Кели.

"Изобщо не е вярно, че съм изпаднала в истерия и съм плакала, когато той е настоявал да включим Since U Been Gone в албума. Това противоречи на истината. Аз исках повече китари в оригиналното демо, а Клайв - не. Аз и момчетата, с които записвахме албума, се борихме до последно песента да звучи по този начин, но тя не бе включена в албума", продължи Кларксън.

"Признавам, че веднъж съм плакала в негово присъствие - когато Клайв Дейвис ме нарече "скапана авторка на песни, която трябва да бъде благодарна за това, че той я е дарил със своите продуцентски умения", добавя Кели Кларксън.

Песента Since U Been Gone произлиза от втория албум на певицата - Breakaway (2004). Нейният лейбъл настоява парчето да бъде включено в My December, защото не чува "истински хит", но в крайна сметка това не се случва.

Сподели.