Кейт Уинслет за Marie Claire UK: Никога не е имало романтика между мен и Лео (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

38-годишната холивудска звезда Кейт Уинслет (Kate Winslet) е на корицата на ноемврийското издание на списание Marie Claire UK.

В поместеното в броя интервю актрисата от романтичната драма A Little Chaos споделя какви точно са били отношенията й с Леонардо Ди Каприо, защо хората в Холивуд са обсебени от диетите и имала ли е проблеми с външността си.

Лео (Leonardo DiCaprio) и Кейт се срещат през 1997 г. на снимачната площадка на филма Titanic, който се превърна в световен блокбъстър. В драмата Revolutionary Road двамата са в ролята на двойка, потънала в битовизми.

"Никога не е имало романтика между нас. Това е толкова разочароващо за хората, защото в тяхната приказка Лео и Кейт се влюбват от пръв поглед, но това не се е случвало. Той винаги ме е виждал като едно от момичетата.

Никога не съм била прекалено женствена."


Кейт е една от малкото популярни личности, които не се стремят да изглеждат винаги перфектно. Тя е жена, която се гордее с тялото си и не се притеснява да говори за това.

"Всеки път, когато отида в Лос Анджелис, фризьорът и гримьорът ми не спират да говорят за това колко са напълнели. За мен това не е сериозно. Диетите са ми познати, но това не е животът, който трябва да живеем."


"Имала съм проблеми с кожата – след 30-та ми година ми се появи акне. Продължавах да се ровя и да търся информация за проблема и си помислих: По дяволите, вижте ме как изглеждам – лицето ми е покрито с червени петна."

Сподели.