Кейт Мидълтън и принц Уилям показаха за пръв път семейни снимки с принц Джордж

Pinterest LinkedIn +

Първите снимки на почти едномесечния принц Джордж бяха разпространени официално в социалните мрежи.

Бебето, което се явява трети наследник на Британската корона, е в прегръдките на майка си Кейт Мидълтън, а до тях е и щастливият баща.

В кадрите намира място и кучето на херцозите на Кеймбридж - черният кокер Лупо, както и златният ретривър на тъстовете - семейство Мидълтън. Снимките са направени именно в тяхното семейно жилище в Бъкълбъри, Бъркшир.

"Той е малък нехранимайко",
се шегува таткото Уилям по адрес на бъдещия монарх на Великобритания в първото си интервю след раждането му, дадено за CNN.

"Напомня ми на брат ми или на мен, когато бяхме малки, не съм сигурен точно на кого, но се справя много добре в момента. Всъщност расте доста бързо. Но той е един малък боец - постоянно шава и не му се спи много-много.

Всички новоизлюпени родители знаят какво щастие е да покажеш новороденото си дете и, знаете, на всеки му се струва, че то е най-хубавото и изобщо всичко най-най.

Хубаво е, че хората искат да видят  Джордж. И съм доволен, че не плаче през цялото време", споделя принцът през смях и допълва, че чака с нетърпение да се върне на работа, за да може да се наспи.


Сподели.