Keep swingin', baby! Smugglers Swing Club на 16 декември в София

Pinterest LinkedIn +

След големия успех на пилотното парти от серията Smugglers Swing Club, диджеите от The Smugglers Collective отново включват телепорта за второ пътуване към ерата на суинга, джаза, рокендрола и електро суинга. На 16 декември, столичният клуб Mixtape 5 ще отвори врати за всички фенове на винтидж културата и звука от 40-те, 50-те и 60-те години на миналия век.

Танците, разбира се, отново са на почит – този път майсторски хореографии ще покажат танцьорите от новата формация Swingin' NinJazz.

От другата страна пък ще застанат брейк денс експертите от Art From The Heart за приятелски дуел между суинг и електро суинг.

Освен задължителните музика и танци, за второто си издание Smugglers Swing Club отново ще предложи автентичен будоар – грим, прически и аксесоари за всички желаещи да се преобразят поне за една вечер. Гостите на партито ще имат възможността да си направят и винтидж фотосесия в цялостен оригинален ретро декор.

Началният час на партито е в 21:00, а стартът на винтидж треската ще бъде даден в 22:00 часа. Входът е на цена от 7 лева, без предварителна продажба на билети.

Сподели.