"Като две капки вода": Стефан Рядков спечели вота на жури, зрители и колеги с Луис Армстронг

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Стефан Рядков се превъплъти максимално пълнокръвно в образа на легендарния Луис Армстронг и спечели не само вота на зрителите на "Като две капки вода", но и на журито и колегите си. Той влезе в кожата на великия чернокож музикант и изпълни вечната песен What а Wonderful World, което му донесе първата победа в шоуто на Нова телевизия.

Станимир Гъмов също се представи по впечатляващ начин, след като преди седмица изтегли Том Джоунс при разпределението на ролите за концерта на 24 април 2013 г. Той спечели втори резултат и от зрителите, и от журито, а на трето място остана Мария Игнатова с превъплъщението си в Кайли Миноуг.

В края на шоуто на сцената излязоха звездите от хитовия сериал на Нова телевизия "Етажна собственост" Евгени Будинов, Явор Гигов, Невена Бозукова и Милена Маркова-Маца, преобразени като членовете на емблематичната шведска поп банда Abba.

След шестия концерт в "Като две капки вода" общото класиране оглавява Албена, пред Рафи, Милица и Гъмов, като разликата в точките между първите четирима е минимална. В дъното на класирането, само с точка разлика помежду си, са Диана и Алекс.

На 8 май (на 1 май концерт няма да има) зрителите ще могат да видят също толкова любопитни интерпретации – Алекс ще се превъплъти в Gipsy Kings, Майкъл Джексън този път се падна на Мария, Милица ще влезе в кожата на Лили Иванова, Гъмов ще търси максимална прилика с Антъни Кийдис от Red Hot Chili Peppers, а Стефан Рядков – с покойния Георги Минчев.

Ето ги и резултатите от отделните класирания на изпълненията в концерта от 24 април 2013 г. – първият отразява вота на журито, вторият представлява сбора от този на журито и на осемте участници за техните колеги, а третият – на публиката.

Стефан   30     55    10    
Гъмов      26     31     8
Мария      20     30     5
Албена    22     22     7
Милица   17     17      6       
Рафи       16      16     9
Диана      15      15     3
Алекс       10     10      4

Гледай видео с "Като две капки вода">>

Сподели.