"Като две капки вода": Рафи (Ищар) с втора победа, влиза в "кожата" на Майкъл Джексън (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Победителят от X Factor Рафи Бохосян спечели петата надпревара в шоуто "Като две капки вода", влизайки в образа на Ищар, с която се срещна на живо при визитата й в България по повод концерта й в столицата на 13 април 2013 г. Така Рафи стана вторият от осемте участници във формата с две победи до момента, изравнявайки актива на Милица Гладнишка, и се изкачи до третото място във временното класиране с 47 точки. Милица има 49 точки, а на първо място е Албена Михова с 50.

Челната тройка в класирането на изпълненията от петия концерт, състоял се на 17 април 2013 г., се допълва от Милица, която влезе в образа на Валя Балаканска, и Диана Любенова, която се справи убедително с превъплъщението си като Мариус Куркински.

На финала на предаването, поставен след гост изпълнението на Тома, преобразен до неузнаваемост като американската звезда Seal, всички 8 участници в първия български сезон на "Като две капки вода" изтеглиха жребия си за следващия концерт с дата 24 април.

Тогава зрителите ще мога да видят и чуят как Алексей Кожухаров имитира Графа, Мария Игнатова – Кайли Миноуг, Албена – Камелия Тодорова, Станимир Гъмов – Том Джоунс, Стефан Рядков – Луис Армстронг, Диана – Никол Шерцингер, Милица – Шаная Туейн, а Рафи, който изрази гласно надеждата, че няма отново да трябва да влиза в "кожата" на жена – Майкъл Джексън.

Гледай видео с Рафи>>
Гледай видео със звездите от "Като две капки вода">>
Гледай видео с Тома>>

Сподели.