"Като две капки вода": Рафи победи и с Фреди Меркюри, оглави общото класиране (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Победителят в X Factor Рафи Бохосян спечели предпоследното издание на музикалното шоу на Нова телевизия "Като две капки вода" преди решителния концерт на 29 април, който ще бъде последен за четирима от осемте участници във формата.

20-годишният бургазлия триумфира за пореден път благодарение най-вече на публиката с превъплъщението си в образа на Фреди Меркюри от легендарната британска банда Queen и събра необходимия актив от точки, за да стане новият лидер в общото класиране.

Ако то се запази в настоящия си вид, заедно с Рафи до големия финал на "Като две капки вода" ще стигнат Милица Гладнишка, която изостава само с една точка, Албена Михова и Станимир Гъмов. Най-силно застрашена от отпадане е Диана Любенова, която заема последната, осма позиция в класирането.

По време на концерта на 29 май ще звучат парчета на Madonna (която бе представена и в този епизод на шоуто от Диана), Бритни Спиърс, Ейми Уайнхаус, Bon Jovi, Емил Димитров, Cee-Lo Green, който ще бъде едно от най-големите предизвикателства пред Милица Гладнишка от старта на формата, както и на Етиен Леви – вокалният педагог на всички участници.

Именно бившият солист на група Трик, дългогодишен преподавател в Държавната музикална академия и четвъртият най-добре класирал се участник в Dancing Stars '09 бе специалният гост на концерта на 22 май.

След многото часове труд върху преобразяването му от гримьорите на шоуто той излезе на сцената на "Като две капки вода" в "кожата" на оперната легенда Монсерат Кабайе, където към него се присъедини и самият "Фреди Меркюри".

Сподели.