Кат Греъм от "Дневниците на вампира" по-секси от всякога в Put Your Graffiti on Me (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Американската актриса с руски и полски корени, Кат Греъм, нашумяла с участието си в хитовия сериал "Дневниците на вампира" в ролята на Бони Бенет – най-добрата приятелка на Елена Гилбърт (Нина Добрев), издаде първия си официален самостоятелен сингъл за голям лейбъл - Put Your Graffiti on Me, чийто видеоклип направи своята премиера на 27 март.

Продуцирано от Twice as Nice, парчето е първият плод на звукозаписния договор на Греъм с A&M Octone Records, сключен в началото на февруари т. г., но не и началото на музикалната кариера на 22-годишната Греъм, чийто баща, Джоузеф Греъм, е кръстник на две от децата на Куинси Джоунс.

Джоузеф Греъм е звукозаписен продуцент и либериец по произход, откъде идва и шоколадовият цвят на кожата  на дъщеря му, родена в Европа, но израснала и реализираща се в меката на кино и музикалната индустрия – Лос Анджелис.

Една от първите песни, написани от Кат – Derailed, бива включена в саундтрака на филм на Жан Клод Ван Дам. През 2008 г. тя осъществява турне с Black Eyed Peas, а след това заедно със Snoop Dogg се включва в записите на соловия албум на will.i.am - Songs About Girls (гост артист в парчетата I Got It From My Mama и The Donque Song).

През 2010 г. като сингъл излиза нейна оригинална солова песен, Sassy, а в самия й край в епизода The Sacrifice от "Дневниците на вампира" прозвучава записаната от нея кавър версия на Only Happy When It Rains на Garbage.

През 2011 г. Кат (Катерина) спечели първата си Teen Choice Award, побеждавайки не кого да е, а София Вергара и две от актрисите от Glee в категорията "Кражба на сцена", след като във водещата Фентъзи/Sci-Fi категория титлата грабна Нина Добрев.

За момента липсва информация дали Греъм планира да издаде албум и ако да – кога.


Сподели.