"Къртицата": Виж кои са първите заселници в Базата и какви са претенциите на VIP-овете

Pinterest LinkedIn +

Фитнес зала, собствен гардероб, международни разговори, специални хранителни продукти и музикални инструменти – това са част от изискванията на участниците в "Къртицата" – високобюджетното реалити шоу на TV7, чието начало ще бъде поставено на 26 март точно в 20:00 ч.

Звездите и този път не изневериха на имиджа си и предявиха най-различни претенции за трите месеца, в които ще живеят в изолация от външния свят, съобщават от пресцентъра на продуцентите. Дали последните ще изпълнят всички прищевки на звездите ще стане ясно след старта на шоуто.

Междувременно Базата посрещна първите живи същества, които ще станат част от най-мащабното приключенско реалити в България. Това са домашните животни, с които ще съжителстват и за които ще се грижат 19-тимата авантюристи в "Къртицата" – рибите в езерото, кокошките около кладенеца и двете прасенца в двора.
Звездите в шоуто - рапърът 100 Кила, Азис, Николета Лозанова, Рут Колева, Емануела, Кирил Ефремов, Божидар Искренов-Гибона, Жени Калканджиева, Деян Неделчев-Икебаната и Денис Родман, както и останалите участници ще трябва да се научат да съжителстват с тях като част от многобройните изпитания от престоя им в Базата.

Всеки от участниците вече е в пълна изолация в хотел в София и се приготвя за предизвикателството, което му предстои.

Сподели.