"Къртицата": студентка се съблече публично в опит да бъде избрана за участие в шоуто

Pinterest LinkedIn +

Дали заради транспаранта с надпис "Искам в Къртицата" или поради факта, че се съблече пред стадиона на Ботев Пловдив, но само за един ден двадесетгодишната студентка от Националната художествена академия Кети Стоева получи своите 15 минути слава, а ако мисията й бъде успешна и бъде одобрена за участие в новото шоу, ще има възможност да се превърне в поредната реалити звезда на България.

"Знам, че изпуснах кастингите, но по времето, в което се провеждаха, не бях в България и нямаше как да се явя на тях. Освен това съм голяма фенка на Гибона. След като разбрах, че и той ще участва, вече бях сигурна, че не може предаването да мине без мен", разказва сексапилната брюнетка, разкривайки слабостта си към футболната легенда Божидар Искренов, чието участие в "Къртицата" бе обявено по-рано тази седмица.

За жалост на близо 20 000 хиляди фена на терена и милионите пред екраните Кети не успя да свали дрехите си пред трибуните. "Когато тръгнах да се събличам, един полицай ме спря и ме предупреди, че ще ме арестуват за неприлично поведение и ще прекарам 24 часа в ареста", сподели студентката. Въпреки това момичето успя да изпълни заканата си и се съблече пред стадиона на Ботев Пловдив, а по време на мача стоеше на трибуните с транспарант "Искам в Къртицата".

Дали това ще впечатли продуцентите и има ли шанс Кети Стоева да влезе в Къртицата, ще стане ясно в идните седмици. Шоуто стартира в ефира на TV7 на 26 март 2013 г.

Сподели.