"Къртицата": Радина Кърджилова изпадна в "културен шок", Миглена предизвика ревност по ромски

Pinterest LinkedIn +

Оживлението и романтичното настроение около сватбеното тържество на Емануела и Никола, с което двойката ознаменува своя брачен съюз на 14 април 2013 г., са преобладаващите емоции в Базата на "Къртицата" в Нови хан през последните 48 часа, но не и единствените. За актрисата Радина Кърджилова, която попадна в епицентъра на събитията като гост-звезда в шоуто, а не като участничка и претендент за наградата, последните няколко дни се оказаха повече от стресиращи.

26-годишната актриса, позната от филма "ТИЛТ", както и от сериалите "Стъклен дом" и "Фамилията", осъзна, че мястото й не е в Базата.

"Чувствам се като изтърсак. В шок съм. Ще ми се пръсне сърцето. Бях на цивилизовано място, а сега дойдох на нецивилизовано", призна плачейки актрисата. Между двамата с Деян напрежението от живота в Базата расте с всеки изминал момент.

Раздори има и в ромското семейство, след като Марин се захласна по оцелялата при последните елиминации Миглена, с която се налага да живее под един покрив и от която буквално не сваля очи. Докато тя е в шок от привичките в новия си дом, ревността на съпругата Валя избухва с пълна сила.

В същото време флиртът между 22-годишната психоложка, завърнала се неотдавна в България от Лондон, и звездата на българския рап - 100 Кила, става все по-очевиден и физически. Двамата ще трябва да почакат още три дни - до 18 април, когато наказанието на Миглена ще приключи и тя ще получи правото да се завърне в Базата при останалите участници в "Къртицата".

Сподели.