Кърк Хамет от Metallica издава хорър книга

Pinterest LinkedIn +

Китаристът на Metallica, Кърк Хамет (Kirk Hammett), подготвя за издаване книга, събрала на едно място колекция от хорър разкази, написани от него, и снимки на фотографа Mark Leialoha на неговите хорър вещи. Книгата е озаглавена Too Much Horror Business и ще излезе на пазара на 1 октомври 2012 г. Цената, на която може да бъде закупена предварително, e $24.

В книгата ще се съдържат и три от разговорите на Хамет с писателя Стефан Шираци (Steffan Chirazi).

"Прекарал съм детството си колекционирайки играчки, затова какво би било по-забавно от това да събера на едно място играчки от детството ми, които изразяват моята фантазия и които хората могат да колекционират. По-скоро го правя, за да осъществя голяма моя амбиция", заяви в свое изказване китаристът.

През уикенда на 23 и 23 юни по време на концерта на Metallica на фестивала Orion Music + More в Атлантик Сити, САЩ, феновете ще видят премиера на съдържанието на Too Much Horror Business. Хамет ще бъде домакин на онлайн изданието Kirk's Crypt, По време на което ще представи на феновете част от колекцията си от хорър филми, книги и вещи.Сподели.