Карбовски, КариZма и Графа: "Оцелейте през лятотo с презерватив!"

Pinterest LinkedIn +

Членовете на дует КариZма Мирослав Костадинов и Галя Курдова, както и колегата им Владимир Ампов-Графа бяха обявени за почетни посланици на младежките програми на ООН.

На специална пресконференция в столичния Yalta Club бе даден старта на инициативата за безопасно сексуално поведение на младите хора, подкрепена и от журналиста Мартин Карбовски. Мотото на кампанията е "Оцелейте през лятото с презерватив".

UNFPA България (Фондът на ООН за население) покани изпълнителите да станат негови почетни посланици не само заради качеството на проектите им, но и заради ангажираността им през годините с проблемите на младите и подкрепата на редица социални кампании.


Родните звезди си подадоха ръце за отговорното начинание. Снимка: Avtora.com 

По време на официалната церемония Миро от КариZма заяви: "Посланието е много просто: когато се прибереш и не си лягаш сам, направи го с предпазни средства. Всичко е много просто - един кондом".

Галя, Графа и Миро ще получат по един долар символично заплащане за работата си като посланици.

Първият ангажимент на артистите е безплатен концерт на 11 юли във Варна, на който ще участват още Белослава, Спенс, Сантра и Кристо, D_2, DJ Doncho, Gravity Co.

Сподели.