Кание Уест обвини Ким Кардашиян, че иска да го вкара в психиатрия

Pinterest LinkedIn +

Рапърът Кание Уест, който влиза в пряка конкуренция с Доналд Тръмп за поста президент на САЩ, публикува цяла серия от съобщения в Туитър в нощта на 21 юли, с които обвини съпругата си Ким Кардашиян, че иска да го затвори в психиатрия.

Освен това музикантът заяви, че късометражният филм от 2010 г. "Runaway" е сниман за него, и обяви излизането на предстоящ нов негов албум, обяви "Billboard".

"Ким се опита да долети във Уайоминг с доктор, за да ме въдвори, както във филма "Runaway", заради това, че вчера плаках за спасяването на живота на дъщеря ми", написа Уест и добави: "Всички знаят, че филмът е за мен".

Голяма част от туитовете все пак беше посветена на реклама за новия му албум, който ще бъде озаглавен "DONDA" и ще включва 12 песни и ще излезе този петък.

След това Уест сподели с последователите си, че преди години е увещавал Ким Кардашиян да направи аборт с първото им дете, тъй като не е бил готов да става баща.


Припомняме, че по-рано този месец рапърът заяви, че се кандидатира за президент на САЩ. Близки хора от неговото обкръжение по-късно уточниха, че това негово решение е плод на изострено психическо разстройство.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.