Камелия ще води любовното шоу "Марс и Венера" по Нова ТВ

Pinterest LinkedIn +

Камелия, известна колкото като попфолк певица, толкова и като водеща на различни предавания, ще влезе в ролята на Купидон в ефира на Нова телевизия, съобщиха от медията.

Чаровната блондинка ще бъде лицето на новото реалити предаване "Марс и Венера", което ще стартира през септември 2013 г. и ще се излъчва всеки делничен ден от 17:00 ч.

Задачата на Камелия ще е да помага на участниците в шоуто да открият любовта. "Винаги съм вярвала, че този свят се върти около любовта. Безкрайно щастлива съм, че в това предаване ще помагам на хората да срещнат именно нея", коментира певицата по повод старта на новия проект.

В премиерното за България издание на "Марс и Венера" двама мъже ще се изправят срещу срещуположния пол с една основна цел – всеки един от тях да намери своята половинка.

Срещу всеки мъж ще застават по няколко жени, решени да спечелят сърцето му. Пътят към него обаче може да се окаже труден и осеян с неочакваните обрати на флирта и любовта.

В романтичното и забавно пътешествие на участниците един към друг Камелия ще бъде техен неизменен спътник, като следи отблизо историите им и им помага да откриват отговорите на най-значимите въпроси.

Кастингите за участие вече са започнали и ще текат през целия сезон.

Сподели.