Vip Brother 2013: шестима съквартиранти влязоха в стъклената къща

Pinterest LinkedIn +

На 2 септември шестима души, избрани чрез онлайн кастинг, започнаха своето реалити приключение в стъклената къща на Big Brother. То ще продължи една седмица за трима от тях, а един от останалите, преминали успешно елиминациите на 9 септември, ще стане участник в започващия на 16 септември Vip Brother 2013.

Предизвикателствата за Съквартирантите стартират още с влизането им в прозрачния дом, където до 13 септември ги очакват изпитания, чрез които трябва да спечелят симпатиите на феновете и продуцентите. Кой ще получи шанса да влезе във Vip Brother 2013 и да живее в истинската Къща на шоуто ще решат зрителите и екип от известни личности.

На 9 септември, в първото издание на предаването "На кафе" за новия ТВ сезон, трима ще напуснат стъклената къща, а за финалистите ще започне още една вълнуваща седмица. Всеки ден при тях ще влиза по една известна личност от VIP журито, което ще определи победителя.


Ето кои са шестимата съквартиранти в стъклената къща:

НАДЕЖДА ГОСПОДИНОВА - на 23 години, не работи. Луд фен е на Big Brother. Купонджийка, не обича да стои сама и всяка вечер е на дискотека с приятелки.

МАРИО ВЛАДИМИРОВ - на 22 години, работи в арт галерия в Германия, религиозен. Завършил е моден дизайн. Наскоро се е разделил с приятелката си и влиза в Къщата с желанието да намери себе си.


ЛИЛИЯ ИВАНОВА - на 32 години, управител на нощен клуб. Ако може да промени нещо, би искала да бъде мъж, защото "така няма да е толкова странно, че харесвам жени". Иска да живее на място, където хората са по-толерантни.


ЛЕНА КАВАСИЯН - на 18 години, тренира борба професионално при Армен Назарян. Говори четири чужди езика - арабски, турски, арменски и английски. Мечтае да участва на Олимпиадата в Рио де Жанейро.


ЕВГЕНИ ДЖЕРМАНОВ - на 22 години, работи като охрана и иска да прилича на Вин Дизел и Скалата. Организатор и запален фен на ролеви игри, които възпроизвеждат средновековни битки на открито.

РАДОСЛАВ КАПАНОВ - на 32 години, снима се в ТВ и кино продукции. Биологичната му майка е от България, а биологичният му баща - от Египет. Осиновен, когато е бил на 3 г. Мечтае да скочи с парашут и казва, че няма жена, устояла на усмивката му.

Сподели.