Камелия се разкрива пред Max

Pinterest LinkedIn +

Ефектна фотосесия и изповед за първите сексуални преживявания на поп-фолк дивата Камелия са поместени в новия брой на списание Max.

Освен подробно интервю с Камелия в броя намират място и фотоси, в които сексапилната певицата позира, имитирайки Ким Бейсинджър (Kim Basinger) от "9 седмици и половина", Шарън Стоун (Sharon Stone) от "Първичен инстинкт", Марлене Дитрих (Marlene Dietrich) от "Синият ангел", Дженифър Бийлс (Jennifer Beals) от "Флашданс".


Камелия като Бриджит Бардо

В септемврийския брой мъжкото лайфстайл списание представя и не по-малко сексапилната Петя Желева. Журналистката, която направи смело интервю с Христо Стоичков за списанието, позира в рубриката "Кое е това момиче".

Освен двете забележителни дами на страниците на Max през септември намира място и материал, посветен на обявите за запознанства. Според журналистическо разследване на списанието сумите за секс в уеб пространството варират от 20 лв. на среща до 3000 лв. на месец.


Журналистката Петя Желева в тематична фотосесия

Мъжкият поглед в броя е представен от физиотерапевта Данаил Крумов, който разказва за живота си в Катар, за срещата си с египетския президент Хосни Мубарак (Hosni Mubarak), както и с Дъстин Хофман (Dustin Hoffman), Лайнъл Ричи (Lionel Richie), P Diddy и др. световноизвестни звезди. За осем години в Катар масажистът е научил своето място и какво би му се случило, ако си позволи неприлични докосвания докато масажира местните дами: "Ще ме убият. Нещата биха се развили така: закарват те в пустинята, изнасилват те 20 човека, после те заливат с 300 литра петрол и те запалват, дори костите ти няма да намерят".

Сподели.