Камелия, Юлиана Кънчева, Маги Желязкова, Венета Харизанова и Виолета Здравкова накуп на корицата на Playboy

Pinterest LinkedIn +

През април българският Playboy отбелязва петия си рожден ден с юбилеен колекционерски брой. На корицата са 5 от най-известните дами, позирали досега в списанието – Камелия, Юлиана Кънчева, Маги Желязкова, Венета Харизанова и Виолета Здравкова.

В съвместната фотосесия петте звезди позират с националния флаг, като посланието на фотосите е, че Playboy винаги е издирвал и отстоявал един от най-ценните национални капитали - ненадминатата красота на българската жена.

В началото на броя е поместено лично поздравление до българското издание от медийния магнат Хю Хефнър, който е собственик на списанието.


Полското издание на Playboy поздравява българските си колеги за рождения ден с фотосесия на красивата Илона

Четири страници са отделени на еротична статистика на броевете досега, в която е изчислено колко са блондинките, брюнетките и червенокосите, снимали се в българския Playboy досега, както и от кой български град са най-многобройните модели на списанието.


Юбилейният брой е повод за равносметки на страниците на списанието

Материал, посветен на юбилея, събира на едно място кадри от 20-те най-вълнуващи фотосесии от историята на списанието. Отделно на 5 страници – по една за всяка година от съществуването на списанието - са събрани любопитни, горещи и скандални факти.

Интервюто в юбилейния брой е с Любен Дилов-син. Рубриката "Паралели" проследява приликите и различията между две велики дами на българската забавната музика – Йорданка Христова и Глория, станали особено актуални с участието си в журито на Music Idol.

Сподели.