Какво можем да научим от едно 12-годишно хлапе? (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Томас Суарес (Thomas Suarez) не е обикновен изследовател като останалите деца на неговата възраст. Той е създател. Дори и малко повече. Още през 2011 година TED покани на сцената си Томас, който тогава имаше идея, достойна за споделяне. Докато неговите съученици прекарват времето си, играейки различни игри на смартфоните си, малкият гений проучва самия процес на създаване на такива приложения. И се научава как сам да ги развива, когато е на 9! Днес можете да намерите негови приложения за Apple iOS, Android и Google Glass. Но мотивацията на хлапето не стига само до там – той става основател на Аpp Club в своето училище, за да помогне на други деца като него да изграждат и споделят идеите си. За малко да забравим: Томас развива и собствена компания – CarrotCorp! Днес той е на 17 години и носи титлите Founder и Chief Engineer за своята компания, в момента продава мобилни приложения и работи над хардуер за 3D принтинг. Презентацията му пред публиката на TED има над 4 милио

Томас Суарес (Thomas Suarez) не е обикновен изследовател като останалите деца на неговата възраст. Той е създател. Дори и малко повече.

Още през 2011 година TED покани на сцената си Томас, който тогава имаше идея, достойна за споделяне. 

Докато неговите съученици прекарват времето си, играейки различни игри на смартфоните си, малкият гений проучва самия процес на създаване на такива приложения. И се научава как сам да ги развива, когато е на 9!

Днес можете да намерите негови приложения за Apple iOS, Android и Google Glass. Но мотивацията на хлапето не стига само до там – той става основател на Аpp Club в своето училище, за да помогне на други деца като него да изграждат и споделят идеите си. 

За малко да забравим: Томас развива и собствена компания – CarrotCorp! Днес той е на 17 години и носи титлите Founder и Chief Engineer за своята компания, в момента продава мобилни приложения и работи над хардуер за 3D принтинг.

Презентацията му пред публиката на TED има над 4 милиона гледания и е един от най-успешните TED Talks за всички времена.

Достатъчна ли ви е тази мотивация, за да промените целия си живот?


Сподели.