Какво е да си дете на порно актьор? Наследниците отговарят...

Pinterest LinkedIn +

Нека да бъдем честни: професията на родителите понякога може да е доста конфузна за наследниците им... Те може и да си мислят, че мама и татко правят секс само защото искат да имат дете. А и защо иначе биха го правили! Да не би причината да е в удоволствието?!

Представете си за момент, че майка Ви или баща Ви прави секс за пари. Или по-лошо – и двамата са в бизнеса. И не говорим за проституция, а за порно. Благодарение на запитване на Reddit разбираме какво мислят децата на порно звездите за работата на родителите си.

"Да, знам, че майка ми е порно звезда, не е толкова лошо за мен, но като зная, че съм заченат по време на сесия, най-трудно ми е да разбера кой е баща ми", споделя човекът зад профила Organic_crystal_meth.

"Майка ми беше доминант през нощта и секс терапевт през деня. Така че предполагам, че двете са равностойни", пише TerroristOgre.

"Баща ми беше режисьор. Не разбрах много за порното, но научих доста за правилното осветление, грима, работата с камера и звука", заявява LiedAboutMyExpertise.

GoodElevation пише: "Майката на мой приятел беше порно актриса в края на 90-те. Ако някой зачекнеше въпроса, той щеше да му избие зъбите."

"Бях ужасно разгневена, когато разбрах, че мама е порно звезда. Бях заслепена и в яростта си започнах да удрям стената. В резултат на това двете ми ръце бяха счупени", спомня си Hopped.


Снимка, публикувана от Pornhub (@pornhub) на

Сподели.