Какво е да си бременна 5 години? Хорър видео го показва

Pinterest LinkedIn +

Запознайте се с Лорън. Лорън е бременна от 2012 г. С едно и също дете. Тъй като нито тя, нито съпругът ѝ имат право на отпуск по семейни причини и не могат да си позволят да имат дете. Нейното решение е просто – да остане бременна, докато проблемът се реши. Страшното видеото е заснето от организация, подкрепяща жените и техните семейства, и засяга много важна тема. Целта му е да обърне внимание на американски закон, ограничаващ правото на бъдещите родители да получат платен отпуск за отглеждане на дете.

Запознайте се с Лорън. Лорън е бременна от 2012 г. С едно и също дете. Тъй като нито тя, нито съпругът ѝ имат право на отпуск по семейни причини и не могат да си позволят да имат дете. Нейното решение е просто – да остане бременна, докато проблемът се реши.

Страшното видеото е заснето от организация, подкрепяща жените и техните семейства, и засяга много важна тема. Целта му е да обърне внимание на американски закон, ограничаващ правото на бъдещите родители да получат платен отпуск за отглеждане на дете. 


Сподели.