19 Март 2018, 05:18

Какво да й взема за 8-ми март? Няколко уникални и незабравими подаръка!

Google+ Pinterest LinkedIn +

Осми март е противоречив празник – някои го харесват, други не го одобряват чак толкова. А ние питаме: защо да превръщаме един празник в повод за караници, когато може да е повод за подаръци?

Тази дата принципно е празник на майката, но няма причина да се ограничаваме. За всеки случай не пропускайте да уважите жената до себе си с някое подаръче, че иначе ядът й може да ви струва много повече. Ние, както винаги, сме на разположение и сме подготвили за вас идеалния стартов пакет от интересни предложения, с които да зарадвате половинката си.

Музика на високи токчета (цена 66,30 лв.)

Музика на високи токчета

Купи Музика на високи токчета (червени) ТУК

Купи Музика на високи токчета (черни) ТУК

Високите токчета направо излъчват женственост. Малко са продуктите, които толкова директно ни напомнят за нежния пол и за властта, която може да упражнява той върху мъжете. Все пак не препоръчваме да й вземете обувки – ще объркате я размера, я цвета (жените виждат, горе-долу, осемнадесет пъти повече цветове от мъжете) и ще стане скандал. Вместо това вземете тези супер нестандартни тонколонки, които ще придадат несравним чар на всяко бюро. Най-хубавото е, че за разлика от обикновените токчета, тези са с кабел – дори да реши да ви замери с тях, трябва просто да стоите отвъд обсега на жицата.

Романтични свещи с дистанционно (цена 39,90 лв.)

Романтични свещи с дистанционно

Купи Романтични свещи с дистанционно ТУК

Свещите са задължителен атрибут за всяка романтична вечеря. Не сме съвсем сигурни защо трепетите на сърцето се свързват именно с отсъствието на електричество, но това е положението. Ако все пак много държите на електроенергията или имате панически страх от горящи предмети на затворено пространство (напълно разбираемо), тази джаджа ще ви вземе ума – това са LED свещи, които можете да използвате с помощта на дистанционно управление! С восъчно покритие, те изглеждат и мъждукат съвсем като истинските. 100% романтика и 0% вероятност да звъните в пожарната в средата на романтичното си соаре. Освен ако... си нямате други причини да го правите... Забравете, че сме казали нещо.

Чаша "Мартини" (цена 39,90 лв.)

Чаша "Мартини"

Купи Чаша "Мартини" ТУК

Говорейки за неща, които могат да провалят идеалната вечер, разливането на напитки заема доста челно място в списъка. При все това, за съжаление на повечето мъже, не всичко може да се пие от халба. Някои питиета изискват по-специална чаша, която си е част от цялото изживяване. Тази необикновена чаша ще реши и двата проблема – тя разполага с елегантните извивки на коктейлно приспособление със здравината и удобството на най-обикновен стъклен съд за течности. Само външният й вид е достатъчен, за да ви развесели – а представете си какво ще стане, когато опразните съдържанието!

Чаша "Нощ и ден" (цена 25,40 лв.)

Чаша "Нощ и ден"

Купи Чаша "Нощ и ден" ТУК

Да приемем, че сте си написали домашното на 14 февруари и сега искате да подарите нещо не чак толкова насочено към романтиката. Няма проблем – все пак можете да покажете на половинката си, че тя е центърът на вашия свят, с тази чаша. С нея любителят на кафето буквално се събужда заедно с цялата Земя – когато сипете в нея някаква гореща напитка, светлината бавно огрява цялата планета, изографисана от външната й част. Когато течността изстине, светът отново потъва в тъмнина – от това можем да си извадим някаква поука, но не се сещаме точно каква.

Чаша "Панда" (цена 39,90 лв.)

Чаша "Панда"

Купи Чаша "Панда" ТУК

Ако все пак искате да направите подарък за празника на своята майка, всички романтични неща, естествено, отпадат веднага. Подготвили сме се и за такъв вариант – защо не й вземете тази необичайна чаша с формата на панда? Всъщност на пръв поглед не се разбира съвсем, че става въпрос за панда – докато не налеете нещо в нея, тя е изцяло черна. Чак след като я напълните, придобива характерната за тези мечки окраска – сякаш излиза от скривалището си. Готина идея, още по-готино изпълнение.

Купа "Панда" (цена 39,90 лв.)

Купа "Панда"

Купи Купа "Панда" ТУК

Пандите не трябва да са сами – и без това са ни останали толкова малко. Допълнете предния подарък с тази страхотна купа, отново с лице на панда. Струва ни се по-резонно да направиш купа с формата на шкембето на панда – ще побира повече – но да не се отплесваме. Тази посуда е удобна за всякакви ястия, може да се ползва в микровълнова, а дръжките й са ушите на пандата. Купата идва в комплект с две дървени лъжици в бамбуков стил.

Сподели.