Какви са предимствата от използването на betano app

Pinterest LinkedIn +

Спортните залози са индустрия с огромни приходи, така че компаниите за залагания трябва да гарантират, че са в челните редици на най-новите технологични постижения, за да бъдат пред конкуренцията.

Преди години по-голямата част от залозите се правеха в наземни пунктове или компютри. Въпреки това, една технология от новата ера, която придоби огромна популярност е смарт телефонът, което направи мобилните приложения за залагания супер популярни и промени изцяло начинът на залагане.

По последни данни все повече хора преминават към мобилни устройства, като над 40% от играчите използват приложения. Очаква се тази тенденция да продължи през следващите години, като мобилните залагания чрез приложения ще надминат десктоп залаганията до 2025 г.

Новият играч на българският пазар Бетано също предлага на своите потребители мобилна апликация. Кои са предимствата от използването на betano app?

Удобство

Хората постоянно носят телефоните със себе си, така че футболните фенове могат да залагат лесно и бързо, използвайки приложение за залагания, без да е необходим достъп до компютър. Само с един клик върху екрана на вашия смарт телефон можете да получите достъп до множество пазари за залагания и да направите своите залози за секунди. Когато залагате чрез приложение, може да го правите отвсякъде стига да имате връзка с интернет.

Специални оферти

Повечето букмейкъри запазват най-добрите си оферти и промоции за тези играчи, които залагат чрез тяхното приложение. Какви бонуси са налични е ключов фактор при избор на мобилно приложение за хазарт, тъй като феновете очакват да бъдат възнаградени за използване на приложения. Хазартните компании често използват push известия, за да информират потребителите, че имат наличен бонус или че са се класирали за оферта, така че играчите да не пропускат най-интересните промоции.

Залози на живо

Преди няколко години залозите на живо бяха достъпни само за настолни компютри или лаптопи, но вече не е така. Всеки потребител със смарт телефон вече може да залага по време на мачове чрез приложението, докато гледа мача у дома, на улицата или дори на стадиона. Това може да донесе допълнително удоволствие от играта, тъй като получавате възможност да залагате, докато сте в движение.

Бързина

Всичко, свързано с използването на приложение, е по-бързо в сравнение с настолния компютър. Телефонът ви обикновено е с вас по всяко време, така че можете да направите залог за секунди чрез приложението. Не е нужно да чакате, за да заредите компютъра си, да се свържете с интернет и да влезете в уебсайта. Транзакциите на мобилни устройства също често са по-бързи и изплащанията се появяват незабавно във вашия акаунт, когато залогът бъде уреден.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.