Как виртуалните спортове завземат бетинг сайтовете?

Pinterest LinkedIn +

Ако обичате спорта и смятате, че имате завидни знания в конкретни дисциплини, можете да припечелите някой лев, като започнете да поставяте залози. Ако имате нужда от място, на което да го направите, ето ви линк за Palms Bet, където ежедневно ще ви предлагат стотици залози от десетки различни спортни дисциплини. Но какво се случва, когато спортни събития няма? Както се и случи по време на поредните световни локдауни в следствие на коронавирусната инфекция и нейното безконтролно разпространение по цялата планета?

Много е просто! Не залагаме на истински спортни събития. Тогава на  какви събития залагаме? Залагаме на виртуални спортни събития. Те съществуват доста отдавна, но именно пандемията насочи фокуса на прожекторите върху тях преди около една година, в следствие на което днес, виртуалните залози набират все по-осезаема популярност и сред опитните играчи, и сред ентусиастите, правещи първите си крачки в бранша. Но истината е, че липсата на реални спортни събития съвсем не е единствената причина за мнозина да избират да залагат на виртуални спортове. Те имат и други интересни предимства пред класическите залози. Преди да ги разгледаме, нека разясним…

Какво представляват виртуалните спортове?

Виртуалните спортове копират редица реални спортове – футбол, тенис, бадминтон и така нататък. По съвременните букмейкъри не всеки реален спорт обаче има виртуално копие. В момента в повечето места за спортни залози можете да избирате между следните виртуални спортове: футбол, тенис и бадминтон, които вече отбелязахме, както и баскетбол, волейбол, крикет и други. Ако виртуалните спортове не са истински спортове, какви тогава са те? Всъщност, те представляват компютърна симулация. Това, което виждате на екрана, не е истински футболен мач, а видео със симулация на такъв. На практика, краят на събитието не зависи от нечия игра, пропуск или подготовка. Резултатът се генерира на случаен принцип. Защото това е компютърна симулация, както вече отбелязахме. От тук веднага можем да изведем още едно предимство на виртуалните спортове (или поне то е такова за някои, а не за всички играчи) – от значение за вашия успех са не толкова аналитичното ви мислене и специалната стратегия, колкото късмета ви днес.

Какви други предимства на виртуалните спортове ги изстреляха с такава популярност на световния пазар?

Продължителността на един мач е друга екстра, която играчите харесват във виртуалните спортове. За разлика от реалните мачове, един виртуален мач трае не повече от няколко минути. Това означава повече на брой залози, които можете да поставите на ден, и по-бързо установяване дали те са печеливши и успешни за вас. Нещо повече – виртуалните мачове са достъпни за вас постоянно. Когато и да влезете в дадена платформа с виртуални мачове, винаги ще има няколко събития, на които можете да заложите. А едно и още едно страхотно предимство на виртуалните спортове. Всички събития могат да се гледат в реално време от залагащите. Факт е, че стрийминг услугата е достъпна и за някои реални спортове и събития, но покритието не е толкова масово, колкото при виртуалните събития. Последните могат да се проследят от първия до последен съдийски сигнал. Ще завършим и с това, че виртуалните събития предлагат широк кръг от пазари, на които да заложите, а и коефициентите в тази област почти винаги са доста добри и впечатляващи.

Сподели.