Как можете да преминете от сандали към обувки с ток за различни поводи?

Pinterest LinkedIn +

Да избереш правилните обувки за всяко събитие може да бъде предизвикателство. С отиващите си горещи дни, приближава моментът, в който любимите сандали ще бъдат прибрани - до следващото лято. А и нека си го кажем направо - те не са най-подходящите обувки за всеки повод. С настъпването на есента, а и за различни събития и места, които изискват друг тип обувка, е ред да сложите затворени обувки с ток. Ето кое кога препоръчват модните стилисти да се носи.

Официален повод

За специално тържество, годишнина, бизнес събитие от висок клас, няма как да сбъркате с елегантен чифт обувки на висок ток. Подберете ги в класически цвят, който си отива с почти всичко - бежово, черно, тъмно синьо и ще изглеждате прекрасно. Изберете комфортна за вас височина на тока, като е добре той да не е прекалено нисък. Предната част на обувката може да е заострена или пък бадемовидна, за да добавите още класа. Комбинирайте с любима елегантна рокля или панталон с отлична кройка и шик визия, топ и сако. За да сте готови за всякакви предизвикателства и поводи, добавете към гардероба си няколко подобни гъвкави за комбиниране чифта обувки с ток. Идеални предложения, ви очакват тук: https://obuvki.bg/c/damski/obuvki/na-tok. Изберете любимите си цветове и модели и бъдете винаги подготвени да блеснете с елегантна визия на което и да е специално събитие, което изисква по-представителен дрескод.

Удобно всекидневие

Когато времето навън вече не е подходящо, за да обуете любимите си ежедневни дамски сандали или пък те просто не са идеалният избор за конкретния тоалет, време е отново да се доверите на удобен чифт обувки на ток. За всекидневно носене можете да си позволите всякаква свобода при избора на модел. Токът може да е нисък, среден, висок, масивен, обувката да е тип лоуфър или висок мокасин - изборът е изцяло ваш, а вариантите са безброй. Можете да играете и с цветовете, като спазвате правилото да не прекалявате с шарките. Ако дрехите ви са с много цвят укротете обувката или обратното. Чифт класически обувки със стабилен ток са винаги добра идея за стилизация с любимите ви джинси. Открийте различни модели, които ви допадат и така винаги ще имате подходящите решения за съчетаване с различни облекла.

удобни обувки

Сандали или обувки с ток? Зависи - от сезона, повода и вас. Обуйте се със страхотни модели, които говорят за вас и ви карат да се чувствате добре, дами! Животът е прекрасен и заслужавате да му се наслаждавате във всеки един смисъл, включително като глезите себе си със страхотни впечатляващи обувки!

Излизане вечер

Сандалите са идеален избор за клуб, особено ако са в смел и готин модел. Но пък когато не е лято или пък гоните малко по-различна визия, отличен избор са и затворените обувки на ток. Изберете по-нисък модел, за да танцувате цяла нощ, без да благославяте избора си на обувки. Идеални са и чифтовете на платформа, които имат различни омекотяващи решения, за да ви дадат повече удобство, без да правите компромис с горещата визия. Подходящи са и високите масивни токове, тънките и сякаш безкрайно високи стилето обувки, моделите с тънки каишки. Не забравяйте да подберете правилния за вас размер обувки, както и да съчетаете с облеклото си. Покажете извивки и танцувайте удобно цяла нощ или пък прекарайте супер време с приятелки или специален мъж някъде из потайностите на града, обути с още самочувствие.

Сподели.