Как да спестим пари на любовна среща

Pinterest LinkedIn +

Ако при мисълта за романтична среща, портмонето ви настръхва, потупайте с облекчение джоба. Следват няколко идеи, за които специално не значи скъпо.

Държите ли на похапване в заведение, изберете обяд, не вечеря. Повечето места за хранене предлагат изгодно обедно меню със супа, основно и десерт. Определено няма да останете гладни, а джобът ви - празен.

Вкарайте малко ретро съблазън. Идете на сладкарница. Кой би устоял на апетитно парче торта, полято обилно с течен шоколад и поръсено със златисти карамелизирани ядки? Бонус към тортата: мъничко крем винаги остава по устните, а това е перфектна ситуация за целувка.


Продължаваме на гастрономическа тема. Все пак е известно, че любовта минава през стомаха. Не само на мъжете. Изгодно би било да приготвите храната вкъщи. Този вариант има две опции. В първата запретвате ръкави и впрягате кулинарни умения, за да впечатлите половинката. Непременно ще проработи, дори просто да забъркате спагети.

Мисълта, че някой е отделил от времето си и е вложил усилия специално, за да ви зарадва, прави жеста безценен, а ястието много по-вкусно. Втората опция е да сготвите с любимия човек. Когато правите нещо заедно, ставате по-близки. И е забавно. Освен това работите в екип, което е важно умение за една двойка.


Отново бонус: ако приготвите храната вкъщи, почти сигурно е, че ще имате за още едно хапване. А това определено излиза изгодно.

Стига със стоенето около масата, време е за повече активност. Разходка в парка, хванати за ръце е безспорно романтичен вариант. Ако пък сте ентусиасти, грабвайте кънките, ролерите или колелета, в случай че времето е подходящо. За любителите на планината също има вариант – преход с любимия човек. Вие двамата и планината. Идилия. Друг плюс е невероятната гледка.


За феновете на филми - вместо да ходите на кино, можете да си останете у дома. Със сигурност там няма да има на кого да пречите, ако се гушнете. А и винаги можете да смените филма.

Ако пък сте страстен киноман и считате, че холът не може да измести киносалона, просто изберете конкретна прожекция - някои кина предлагат дни, в които важат намаления.

В заключение - за повече романтика е нужно въображение, а не портмоне...

Сподели.