Как да създадеш своя Squarespace сайт и да се приспиш с Джеф Бриджис

Pinterest LinkedIn +

Джеф Бриджис има нов албум – компилация от релаксиращи звуци и инструкции за медитация, които ще ви помогнат да заспите по-лесно и бързо. Проектът е наречен Sleeping Tapes и може да бъде придобит от сайта на кино легендата - DreamingWithJeff.com – срещу сума, каквато всеки индивидуален потребител пожелае да даде (спомнете си модела на Radiohead с In Rainbows).

За да е сигурен, че колкото се може повече хора (в частност американци) ще научат за Sleeping Tapes и ще пожелаят да притежават копие от албум, Джеф ще се бръкне надълбоко за място в най-скъпия рекламен блок на годината – този на Super Bowl 2015! Още преди това обаче актьорът-музикант направи сериозна заявка за тотален комерсиален успех и още по-култов статут, ако това изобщо е възможно, като обедини усилия с уеб платформата Squarespace, чрез която е създаден и от която се хоства DreamingWithJeff.com.

Squarespace вече се включи в "голямата игра" през 2014 година, а през 2015-та освен с Go Daddy, ще трябва да премери сили с Wix – конкурента платформа за уеб дизайн, която също придоби сериозна популярност през изминалите 12 месеца.

Тук можете да видите рекламния клип, разпространен от Squarespace на 28 януари 2015 година, чрез който Бриджис представя едновременно Sleeping Tapes и новия партньор на Google в уеб хостинга. Или обратното? Нека кажем, че ситуацията е win-win!


Сподели.