Kак да декорираш терасата си, за да я превърнеш в място за секси срещи

Pinterest LinkedIn +

Даваш ли си сметка, че може би почти всички кътчета от твоя дом и този на гаджето вече са изчерпали потенциала си за приятни моменти?

Не говорим само за сексуални лудории, а и за времето, прекарано в приказки, гледане на някой филм или просто сладко нищоправене. И колкото и да е намръщена пролетта, ако имаш тераса - заеми се с превръщането й във вдъхновяващо любовта ти кътче.

Освен за готини моменти с половинката тя ще послужи и на твоя личен мързел, както и за плаж, за по питие с приятели (все пак заведенията не са единственото място, където да споделиш напитка, а и вкъщи можеш да седиш и да си бъбриш с часове).

И така - какво ти трябва, за да превърнеш терасата си в място за секси срещи?

Преди да редиш каквото и да е по нея, първо добре изчисти пода, первазите и стените от залепнали през зимата и дъждовете мръсотии. После по твой вкус опъни някаква постелка на пода.

Ако ти харесва видът на изкуствената трева, вземи размери и купи такава от най-близкия магазин за обзавеждане на дома и градината. Ако пък над терасата ти има солидна козирка, можеш да си позволиш да постелеш килим или да сложиш малки килимчета като меки акценти.

По первазите и под прозорците нареди възглавнички по форма, каквато ти допада – кръгла, квадратна, правоъгълна, а защо не и като бонбон.

Можеш да инсталираш сгъваема масичка и да добавиш няколко сгъваеми стола. Тези мебели са евтини и няма да разбалансират особено бюджета ти, а освен това няма да заемат много място, когато не се ползват.

Сега е моментът да помислиш и за стелаж, на който да поставяш необходими предмети като купи, чаши, бутилки, някоя и друга книжка, запалка за свещи, лейка.

И като споменахме последните две, то задължителните елементи за една наистина красива тераса са саксиите с цветя, свещите, сложени в приказни фенери и свещници, соларните лампи.

Цветната декорация е хубаво да се разположи каскадно по стените и перилата на терасата покрай масата и столовете, а може да сложиш и две висящи от тавана саксии с падащи красиви цветове. Свещите ще декорираш по свой вкус, а пълен завършек можеш да получиш с кътове с камъчета, малък алпинеум или аквариум със златна рибка, на която да нашепваш желанията си.

Едни бели завеси ще превърнат твоя малък оазис в стилна хасиенда. Всичко зависи от пространството и от това доколко ще дадеш воля на въображението си.

Какво можеш да правиш на вече прелестно обзаведената ти тераса? Да посрещаш деня по изключително ведър и баровски начин, като изпиваш навън сутрешното си кафе или чай. Вечерите и дори обедите, както и протяжните следобедни соарета в почивните дни, можеш да преместиш от кухнята и трапезарията директно там.

Терасата е чудесно място за плаж, ако е огрявана от достатъчно слънце и към нея нямат директен поглед досадни съседи. Ако пък искаш готината съседка или съсед да те забележат, съблазни ги уж непринудено тъкмо по този начин.

Това е мястото, където можеш да четеш любимите си книги, да играеш карти и други настолни игри с приятели, да пиеш свежи коктейли с компанията или с половинката. Както и, разбира се, да правиш секс!

Ами да – тук всичко е въпрос на развихряне на фантазията...

Сподели.