Кайли Миноуг се прероди в Афродита за световното турне! Виж снимки!

Pinterest LinkedIn +

Австралийската поп звезда Кайли Миноуг (Kylie Minogue) постави началото на своето единадесето световно турне - Aphrodite: Les Folies, с уникален шоу-спектакъл на 19 февруари в Дания.

Обиколката е в подкрепа на 11-ия поред студиен албум на Кайли Миноуг - Aphrodite, като включва над 50 концерта и ще приключи на 22 май в Лас Вегас, САЩ.

Близо шест години, след като бе диагностицирана с рак, 42-годишната певица затвърди намеренията си да представи на света най-уникалното шоу и високотехнологична сцена, виждани досега, в това число съоръжение за въздушна акробатика на стойност $25 млн. и 30 водни фонтана.

Екипът на Кайли Миноуг на сцената наброява 10 танцьори, 8 въздушни акробати, петима музиканти и две бекинг вокалистки, които разполагат с гардероб от над 200 тоалета. Близо 120 души пък се грижат за транспортирането на 45-тонното съоръжение, разпределено в 10 тира.

В Aphrodite: Les Folies звездата пресъздава богинята на любовта Афродита, интерпретирайки древногръцката митология с модерна и изключително ефектна попкултурна визия. Вижте снимки и видео от шоуто в Дания!


Сподели.