Кайли Миноуг издава нов албум през 2012

Pinterest LinkedIn +

Австралийската поп звезда Кайли Миноуг (Kylie Minogue) планира да издаде нов албум през 2012 година, с който ще отбележи 25-та годишнина от появата на дебютния си дългосвирещ запис – Locomotion.

В момента 43-годишната изпълнителка, която ще бъде въведена в Австралийската Зала на Славата (ARIA Hall of Fame) в края на ноември, е в прочутото студио Abbey Road, където записва преработени версии на едни от най-известните си парчета.

По собствените й думи, някои от тях ще са акустични, а други – оркестрирани. Две от тях - On A Night Like This и All The Lovers, могат да бъдат чути и видени в изпълнения на живо от 10 ноември 2011 година (от EMI New Music Sessions @ Abbey Road) в YouTube директорията на Кайли Миноуг.

По-долу можете да гледате и 2-минутен документален видеоклип от тазгодишното шоу на изпълнителката в Лондон, включено в турнето й Aphrodite Les Folies, което ще бъде издадено на DVD в края на ноември. Последният, единадесети студиен албум с оригинална музика на Кайли Миноуг - Aphrodite, в чиято подкрепа тя осъществи световното турне Aphrodite Les Folies, съставено от 77 дати, излезе през 2010 година.

През октомври Кайли Миноуг получи почетна степен от Anglia Ruskin University като признание за усилията й в ангажирането на обществото с високата заболеваемост от рак на гърдата – диагноза, която бе поставена на самата нея през май 2005 година.
Сподели.